top of page

CALL OUT SUOMI

Call out Suomi® keskittyy matalakynnyksiseen toimintaan ja uuden sukupolven tuomiseen katutanssin ja hip hop kulttuurin pariin. Toimintamme (tanssitapahtumat) kautta lapset ja nuoret voivat saada tukea ja opastusta hip hop -kulttuurin parissa ja edetä tanssijuudessaan aina ruohonjuuritasolta ammattilaisuuteen asti. 

 

Call out Suomi® -tapahtumatoimintaa järjestetään valtakunnallisesti yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. (Katso tapahtumat täältä). Toimintamuotoina ovat Jamit, Junior-discot ja päätapahtumat. Tapahtumat toteuttavat nuorten ja lasten sosiaalista kanssakäymistä, yhteenkuuluvuuden tunnetta, sekä tuovat erilaisista etnisistä ja sosioekonomisista taustoista olevat yhteen saman katon alle.

 

Haluaisitko tilata omalle paikkakunnallesi Call out Suomi® -toimintaa? 

Ota yhteyttä:

ramona.panula@sadefinland.fi & johanna.hurme@sadefinland.fi

CALL OUT JUNIOR

Call out Junior -tapahtumien/discot ovat osa kulttuurista nuorisotyötä mitä teemme. Tapahtumien avulla tutustutamme nuoria ja lapsia katutanssi- ja hip hop -kulttuuriin ja innostamme tanssimaan, liikkumaan ja pitämään hauskaa yhdessä. Call out Junior -tapahtumien kautta on helppo tutustua hip hop -kulttuuriin ja verkostoitua muiden harrastajien kanssa.

CALL OUT PÄÄTAPAHTUMA

Call out –päätapahtuma on kansallinen ja/tai kansainvälinen katutanssitapahtuma, joka tuo yhteen kaiken ikäiset katutanssin ammattilaiset, harrastajat ja lajista kiinnostuneet. Call out -päätapahtumat tarjoavat autenttisen kokemuksen katutanssijameista, joissa on myös mahdollisuus päästä battleamaan (kilpailemaan) oikeasti. Finaalitapahtumissa ei ole sisäänpääsy- tai kilpailumaksua ja tapahtumat ovat suunnattu koko perheelle. 

Call out Suomi® pyrkii järjestämään ryhmämatkoja ja tukemaan nuorten matkoja  päätapahtumiin. Tavoitteena on tarjota kaikille yhtäläinen mahdollisuus osallistua tapahtumiimme, riippumatta siitä missä päin Suomea asuu

bottom of page